AcasăLifestyleBusinessGroenlanda a înregistrat primul deces din cauza COVID-19. Persoanele nevaccinate nu mai...

Groenlanda a înregistrat primul deces din cauza COVID-19. Persoanele nevaccinate nu mai au acces în spații publice

-

Pentru prima dată, o persoană din Groenlanda a murit din cauza coronavirusului. Este vorba despre un bărbat în vârstă din orașul Upernavik care a murit la spitalul local, relatează site-ul de știri Sermitsiaq AG.

„Fiecare moarte este o tragedie. Din păcate, ne aflăm în această țară într-un stadiu al epidemiei în care se așteaptă ca boala să coste vieți omenești și să se dezvolte altfel ca în alte părți ale lumii”, spune medicul național Henrik L Hansen într-un comunicat de presă.

Groenlanda a cunoscut recent o creștere a numărului de cazuri de corona, în special în rândul copiilor. Un total de 1.129 de cazuri au fost înregistrate de la începutul pandemiei, potrivit Universității Johns Hopkins. Pe 13 noiembrie au fost introduse noi restricții în capitala Nuuk, cu restricții privind aglomerația de până la 20 de persoane și cerințe pentru purtarea măștii în transportul public, cafenele și magazine.

/www.antena3.ro/externe/groenlanda-deces-covid-620665.html

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

21 Iunie. Astăzi este ziua naţională a Groenlandei

0
Astăzi este ziua naţională a Groenlandei. Cea mai mare insulă din lume este o parte autonomă a Regatului Danemarcei. Cetatenii Groenlandei sarbatoresc cea mai...